Міністерство освіти і науки України

В понеділок, 6 квітня, о 10:00 для учнів 5-11 класів з усієї країни стартує проєкт «Всеукраїнська школа онлайн» – уроки з 11 предметів.

Проєкт став можливим завдяки спільним зусиллям Офіс Президента України, Міністерства освіти і науки України, Комітет Верховної Ради з питань освіти, науки та інновацій, громадської спілки Освіторія, а також 40 небайдужих педагогів, що зголосилися стати вчителями для усієї країни.

Транслюватимуться уроки з:
▪ української мови
▪ української літератури
▪ історії України
▪ всесвітньої історії
▪ англійської мови
▪ фізики
▪ алгебри
▪ геометрії
▪ географії
▪ хімії
▪ біології

Заняття для усіх класів можна буде переглянути на YouTube-каналі Міністерства освіти і науки. За кожним класом також закріплено телеканал чи медіаресурс, який у будні транслюватиме уроки для тих дітей, які з різних причин не мають можливості переглянути їх в Інтернеті.

Уроки проходитимуть щодня, з понеділка по п’ятницю, до кінця карантину. Кожного дня вони починатимуться о 10:00.

На YouTube-каналі МОН в описі під кожним відео вчителі також залишатимуть домашні завдання на закріплення теми, які учні зможуть зробити, щоб краще опанувати матеріал.

Розклад занять на наступні тижні можна завантажити для: 5 класу, 6 класу, 7 класу, 8 класу, 9 класу, 10 класу, 11 класу, а також загальний розклад онлайн-школи 👇

Докладніше: bit.ly/2Jtlxyh

#вчимосьвдома

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *