#Останній_дзвоник_2020

Дорогі діти! Шановні вчителі та батьки!
❤Стало доброю традицією в останній день навчального року збиратися всією шкільною родиною на святі Останнього шкільного дзвоника!
❤Це дійсно свято для кожного з нас: і для першокласників, адже вони подолали свою першу шкільну сходинку, і для учнів 4-х класів, які здобули початкову освіту і готові долати лабіринти знань у старшій школі, і для учнів 9-х класів, які отримають перший у своєму житті документ про освіту.
❤Але по-особливому хвилюючим це Свято є для учнів 11 класів, бо це не просто Свято – це день прощання зі школою, учителями, однокласниками, це день прощання з дитинством!
❤ У цьому році нашу школу закінчують 42 одинадцяти-класники, а це 35-е ювілейне покоління випускників, перший за останні 10 років найбільший випуск!
Любі випускники!❤❤❤
❤За мить для вас продзвенить в останнє шкільний дзвоник, який сповістить про закінчення безтурботного шкільного життя та початок нового, самостійного і незнайомого, сповненого мрій та сміливих планів дорослого життя.
❤Бажаю, щоб цей шлях був для кожного з вас щасливий, сповнений гарними подіями і здобутками. Вірю, що Ви обов’язково реалізуєте власні здібності, таланти, побудуєте власну успішну долю, будете гідними творцями свого життя і справжніми патріотами своєї країни! Бажаю вам впевненості у власних силах, невичерпного завзяття та здійснення всіх ваших мрій❤❤❤.
❤Пам’ятайте, ваша школа завжди буде чекати на вас!❤
Особливі слова подяки хочу висловити педагогам і батькам! ❤❤❤
❤Цей навчальний рік для нашої школи був особливим – ми відсвяткували свій маленький родинний ювілей – 35-річчя школи. А ще нам з вами вдалося здолати супер сміливі виклики, які постали перед школою в кінці навчального року. І нам з вами вдалося не лише витримати їх гідно, а й зрозуміти і допомогти один одному об’єднатися навколо спільної справи – навчання наших дітей!
❤ Дякую вам за співпрацю і підтримку!
❤ Бажаю всім вам, щастя, добра, міцного здоров’я та успіхів!
Шановні учні, дорогі діти!❤❤❤
❤Бажаю Вам гарного літнього відпочинку, цікавих канікул, незабутніх вражень! Впевнена, що, повернувшись восени за шкільні парти, вам буде про що розповісти своїм друзям та вчителям.
В добру путь!❤❤❤
До побачення 2019-2020 навчальний рік!💖

З повагою і любов’ю, ваш директор школи 243 Л.Матвєєва💖💖💖

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *